Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási útmutató

  • Regisztráció:

Webáruházunkban a vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, vendégként is van tudsz vásárolni. Ugyanakkor érdemes elvégezni a regisztrációt mert így biztosítjuk számodra, hogy legyen egy fiókod ahol áttekinthetőek adataid, korábbi vásárlásaid. A regisztrációt elvégezheted hagyományos módon illetve facebook profilod segítségével továbbá a rendelés leadása után a köszönő oldalon.

 

  • Rendelésed indítása:

A kiválasztott termékeid a KOSÁR rovatba kerülnek, ahol a kiválasztott termékeket látod összegezve, illetve a rendelési érték függvényében ajándékot tudsz választani. Jobb oldalon már látható a várható szállítási költség és időpont. Ezután a PÉNZTÁR rovatban kell megadnod személyes adataidat és ha rendelkezel valamilyen kuponkóddal, azt a jobb oldalon tudod beilleszteni. Továbblépve innen a szállítási és fizetési lehetőségekből tudod kiválasztani a megfelelőt és a megjegyzés rovatba üzenetet hagyhatsz meg. 

 

  • Szállítási és átvételi lehetőségeid:

Házhozszállítás:

bruttó 12000.- Forint alatti rendelési értékénél: bruttó 1190.-Ft / vásárlás

bruttó 12000.- és bruttó 20000.- Forint közötti rendelési értékénél: bruttó 890.-Ft / vásárlás

bruttó 20000.- Forint feletti rendelési értékénél: ingyenes


Csomagpontban történő átvétel:

bruttó 12000.- Forint alatti rendelési értékénél: bruttó 990.-Ft / vásárlás

bruttó 12000.- és bruttó 20000.- Forint közötti rendelési értékénél: bruttó 750.-Ft / vásárlás

bruttó 20000.- Forint feletti rendelési értékénél: ingyenes


Személyes átvétel a Replica makettboltban.

 

 

  • Fizetési lehetőségeid:

Házhozszállításnál utánvéttel készpénzben vagy bankkártyával a futárnál, illetve a rendelés elküldésekor online előre fizethetsz. Online, előre fizetésnél az OTP Bank Simple Pay online bankkártyás fizetési szolgáltatása segít. A futárnál és csomagponton való, utólagos fizetésnek bruttó 200.- forintos pénzkezelési illetéke van, az online, előre fizetés díjmentes.

Más országbeli szállítási cím megadásánál csak az online, előre fizetést tudod választani (SimplePay, PayPal).

 

GLS csomagponti átvétel esetén az online előre, vagy az átvételi helyen a készpénzel vagy bankkártyával (Átvételi helytől függ) tudsz fizetni.

 

Személyes átvételkor üzletünkben igényed szerint készpénzel, bankkártyával, Erzsébet-kártyával illetve Erzsébet ajándék utalvánnyal fizethetsz.

 

  • Rendelésed véglegesítése:

A szállítási és fizetési lehetőségek kiválasztása után alul el kell fogadnod a szerződési feltételeket egy kis négyzet bejelölésével illetve a felette található üres mezőbe üzenetet írhatsz nekünk a rendeléseddel kapcsolatban. Mi azt figyelembe vesszük a teljesítéskor. Érdemes még bejelölnöd a Feliratkozás hírlevélre négyzetét hisz így nem maradsz le akcióinkról, híreinkről. Mindezek után már csak a Rendelés Leadása mezőre kell kattintanod.